Nicaieri.

de Papiii

Se intorcea de la liceu pe acelasi drum pietros pe care il parcurgea aproape zilnic.Uneori ar fi dorit sa schimbe drumul…sa o ia prin alta parte..dar acela era singurul drum.Era soare si vant.Avea impresia ca vantul o sa intre in oamenii de pe strada si o sa le ia sufletul.Atunci chiar ca nu ar fi rezistat intr`o lume fara suflete,dupa ce ca si asa oamenii incepeau sa fie din ce in ce mai urati si mai rai.Ajunse in fata blocului.Privi usa de la intrare cu geamuri sparte si cele 4 scari i se pareau ca si cum ar fi trebuit sa urce un munte.Deschise usa cu miscari repezite,puse cheia langa vederile vechi ale bunicii ei si se trantise in fotoliu cu mainile la piept.Aici nu mai era soare si vant,era fum si intuneric.Ramase zeci de minute asa,din cand in cand respirand mai des,neluandu`si privirea de la geamantanul albastru de sub pat.Era de mult timp acolo,plin de praf,intredeschis.L`a pregatit cu mult timp in urma,cu multa atentie, dar de fiecare data cand punea mana pe el,in secunda urmatoare se razgandea si revenea in fotoliu cu mainele la piept.Era ceva diferit care o oprea de fiecare data cand vroia sa plece si sa tranteasca usa in urma ei.Odata se gandise la bunica ei,odata la liceu,odata la sora ei…dar niciodata la el.Isi spunea de fapt ca el a fost doar in imaginatia ei si acum si`a gasit alta minte pe care sa o stapaneasca.Acum…nu mai era nici una din astea.Era doar ea,patul vechi si un geamantan albastru dedesubt.Sute de ganduri veneau,plecau…dar se intorceau in mintea ei.Printre care si gandul ei de demult…
 „-Pana la urma vantul nu poate sa fie chiar atat de rau…Poate pot sa il rog sa ma duca mai repede la…..”
La asta nu se gandise.Nu stia unde sa plece.Stia doar ca TREBUIE sa plece,sa lase in urma TOT,chiar si persoanele foarte dragi ei. „-Nu,de data asta nu voi mai ceda”.
Isi arunca` poza alb-negru a mamei ei prin deschizatura geamantanului si tot ce auzi fusese un zgomot puternic,cu ecou. „-E doar vantul….”
Multa agitatie,oameni furiosi,tipand si injurand,oameni nerabdatori.Aceiasi oameni care riscau sa ramana fara suflet.Era in gara.Trase geamantanul grabita,putin speriata,auzind locomotivele.
„-Un bilet spre Nicaieri va rog!!”
„-Dus-Intors?”
„-NU.Doar dus”.

Pentru ca suntem dependenti de nimic,suntem dependeti de toate nimicurile.

 

+

una bucata de recomandare aici :))

De curand datorita lui Beatrice[iubi duu] am citit cele patru volume din Jurnalele Vampirilor si pentru cei care nu le-au citit sunt fenomenale si merita citite:X.

Dupa am aflat ca mai exista inca 3 volume,si doar unul dintre acestea se gaseste in Romania,momentan.Asta ma face sa-mi urasc tara:)).

Bun,acum descrieri de pe net:))

1.Totul a început în Italia renascentista, când fratii Damon si Stefan Salvatore se îndragostesc de o frumoasa vampirita numita Katherine. Iubindu-i pe amândoi, Katherine alege sa se sinucida, iar cei doi ramân neconsolati si dusmani pe veci, caci si ei au devenit nemuritori.Câteva secole mai târziu, povestea se repeta. Cei doi frati ajung în micul orasel Fell’s Church, Virginia, unde se îndragostesc de Elena Gilbert, cea mai frumoasa si populara fata din liceu care seamana izbitor cu Katherine…Un triunghi amoros mortal – povestea fratilor vampiri si a frumoasei fete împartita între dragostea lor.

2.In linistitul orasel Fell’s Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului.Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe via?a si pe moarte fratele.Elena. Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.Stefan. Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.Damon. Sexy, periculos si manat de dorin?a de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.

3.Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate.Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell`s Curch… iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala.

4.O noua amenintare s-a ivit in Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut.Elena. Revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor. Stefan. Chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata.Damon. Alaturandu-se fratelui pe care odinioara il considera dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal.

5.“Elena Gilbert s-a întors din Lumea Cealalta si trebuie sa învete din nou cum sa traiasca printre oameni.Este ajutata de iubirea vietii ei – vampirul Stefan Salvatore – si bunii sai prieteni – Bonnie, Meredith si Matt.Dar puterile raului se aduna din nou în Fell’s Church, atrase de darurile acordate Elenei în Viata de Apoi si de sângele ei, care pulseaza cu o forta unica ce o face irezistibila pentru orice vampir.Stefan este luat de lânga Elena, chiar atunci când are cel mai mult nevoie de el, si ea trebuie sa se întoarca spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor.Insa Damon, întotdeauna vânator, este acum cel vânat…”